· El club ha ampliat l’aforament del pavelló municipal fins a les 1.500 persones
· Els abonaments es poden adquirir a www.upbgandia.com
· Lydia Morant: «És important que donem a l’equip el nostre suport perquè aquests partits d’ascens són especials i el públic hi té un paper destacat»

 

Nota de Premsa

Gandia, 9 mayo 2022.- La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada pel vicepresident del club Units pel Bàsquet Gandia (UPB), Jesús Ginestar han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar de l’última hora sobre la fase d’ascens a LEB Plata que se celebrarà a Gandia del 12 al 15 de maig.

Tal com ha explicat la regidora, les fases dels quatre grups d’ascens es disputaran a Huelva i Gandia.
En el cas de la nostra ciutat els dos grups que s’enfrontaran al pavelló del poliesportiu municipal seran els següents:
– Subgrup 4. Integrat pels equips de Castelldefels, Usal la Antigua, CB Pozuelo i NB Paterna que disputaran esl partits a les 10.30 i 12.45 hores.
– Subgrup 3. Integrat pels equips de Gandia, Rivas, Baskonia i Salou que disputaran l’eliminatòria a les 17.00 i 19.30 hores.

En el cas de l’Units pel Bàsquet Gandia, tots els partits es disputaran a les 19.30 hores.

Morant ha explicat que s’ha elaborat un pla emergència perquè el desenvolupament de la competició sigaperfecte. «Com que comptarem amb aficions vingudes de tota Espanya s’està coordinant un dispositiu especial juntament amb la Policia Nacional que garantisca la seguretat de tots els assistents». «Aquests dies de partit tots tenim una cita al pavelló. És important que donem a l’equip el nostre suport perquè aquests encontres de fase són especials i el públic hi té un paper destacat».
La responsable d’esports també ha informat que durant els dies de competició els equips participants podran fer els seus entrenaments al pavelló del Raval.

Per part seua, Jesús Ginestar va voler agrair a l’ajuntament la col·laboració. «Des del moment de l’anunci de la seu hem tingut tota la col·laboració del consistori i especialment de Lydia. Tot el que hem demanat ho hem tingut».
Ginestar també va fer referència a la seua compareixença del paper que ha jugat el departament de Turisme a l’hora d’aconseguir allotjament per a tots els equips, ja que els hotels de la ciutat es troben pràcticament plens de cara al proper cap de setmana