Enric Alcayde Carbonell és un consumat Himalayista, o millor dit, Nepalista, atenent a la quantitat de temps que passa anualment per aquelles contrades i pels vincles que ha establert amb la població local, que arriben al compromís de crear la fundació Blossom Charity Project (https://www.blossomexpeditions.com/charity/), dedicada a l’escolarització infantil i l’atenció mèdica en les zones remotes i rurals de Nepal.

En “On Viuen els Déus”, Enric recull la seua experiència de diversos treekings a través de l’Himàlaia, acompanyat pel seu guia i amic, Ambar. Un llibre de viatges, de vivències, d’anècdotes, amb bellíssimes fotografies, que ens farà endinsar-nos en un altre món alhora que recapta fons per a la fundació Blossom.

Com diu Enric, el que ha fet ell ho pot fer qualsevol que vulga implicar-se en una nova forma de vida. Només hi ha que decidir-ho.

En aquesta Xerrada, mitjançant vídeos i fotografies, l’autor ens mostrarà la porta d’entrada al Nepal: les possibilitats per viatjar, els circuits de guiatge locals, els contactes necessaris, els diferents treekings i activitats possibles, així com tots els dubtes que el públic formule. Us esperem per a gaudir d’una bona estona!

 

Divendres 13 de maig a les 20,00h

Seu social del Club Alpí de Gandia

Plaça Major de Beniopa, 12