• Huit equips que juguen les lligues estatals, masculina i femenina, s’hi voran les cares a la jornada final de la Copa Comunitat Valenciana, el dissabte, al Pavelló municipal d’Esports.

Nota de Premsa

Gandia, 25 de setembre de 2019.- La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada del President de la Federació Valenciana de Voleibol, Arturo Ruiz González i del vicepresident del Club Voleibol Gandia, Daniel Martí, ha anunciat que la nostra ciutat acollirà el pròxim dissabte la jornada final de la Copa Comunitat Valenciana, que organitza la FVBCV des de l’any 2015 i enfronta als equips valencians que hi participen a la Superlliga, Superlliga 2 i 1ª Divisió Nacional, tant masculins com femenins.

 

Així, el dissabte, 28 de setembre, a les 10 h, al Pavelló municipal d’esports, tindran lloc les semifinals masculines, que enfrontaran al C.V.AC Almoradí i el C.V: Mediterrani Castelló. I al Servigroup Benidorm amb l’UBE l’Illa Grau Castelló. A les 12 h, les semifinals femenines: C.V. Elx – SONNEIL Benidorm i Volei Grau Castelló – UBE l’Illa Grau Castelló.

 

A les 18 hores tindrà lloc la final masculina i a les 20 h la femenina, emmarcades dins la “Nit de l’Esport” del departament d’Esports de l’Ajuntament, amb motiu de la Setmana Europea de l’Esport.

 

“Cal agrair a la FVBCV que pense en Gandia perquè siga seu de la fase final, i al Club Voleibol Gandia la seua implicació per a fer-ho possible. Convide a la ciutadania en general, i als aficionats al voleibol en particular, a que acudisquen al pavelló dissabte a gaudir de l’elit valenciana d’aquest esport”, ha assegurat Morant.

 

Per la seua banda, el president de la FVBCV ha agraït l’acollida de l’Ajuntament i del Club de Voleibol Gandia “a la jornada final de la Copa. Pràcticament per a aquests equips representa el començament de la temporada. Un espectacle esportiu d’alt nivell que cal no perdre’s”.

 

Finalment, Martí ha agraït la confiança de la federació i ha recordat que “portar equips d’aquest nivell a Gandia és un luxe difícil de repetir”.

Fotos: Carola Woodward