• 400 persones participen a la festa de la Federació Valenciana de Karate, dissabte a l’Espai Baladre, que reconeix el suport, l’esforç i els èxits d’entitats col•laboradores, tècnics, clubs i esportistes durant la temporada passada.

• Entre els guardonats hi serà l’actual campió individual d’Espanya en la modalitat de kata (forma) i actual Campió del Món per equips, José Manuel Carbonell.

 

Nota de Premsa

Gandia, 26 de setembre de 2019.- Gandia acollirà aquest dissabte, a l’Espai Baladre de la Platja, la Gala de karate de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una celebració molt consolidada, que enguany arriba a la 19 edició. Un acte de reconeixements, distincions i entrega de premis pels èxits esportius aconseguits, treball i implicació en l’activitat del karate al llarg de la temporada anterior.

 

Ho ha anunciat aquest matí la regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada del president de la Federació Valenciana de Karate, Miguel Ángel Gómez, i del president del Club Tora Kai Gandia, Joan Francesc Vidal.

 

“La gala es un acte on es premia entitats col•laboradores, els clubs, tècnics i esportistes medallistes en Campionats d’Espanya i Campionats Internacionals, tant de Karate com de pankarate. Comptarem, per exemple amb l’actual campió individual d’Espanya en la modalitat de kata (forma) i que també és membre de l’equip nacional, actual Campió del Món de kata, José Manuel Carbonell. Aquest esportista, junt a altres que seran homenatjats pels èxits internacionals, estan molt vinculats a Gandia, perquè des de fa ja anys participen i estan a la ciutat, bé com a docents impartint cursos o bé com a esportistes que participen en activitats organitzades pel Club Tora Kai, amb la col•laboració de la Federació de karate i de l’Ajuntament”, ha recordat Gómez.

 

També s’hi guardona els clubs amb més de 100 llicències esportives. “Cal tindre en compte que hi ha 9.257 llicències a la Comunitat Valenciana i que som la tercera autonomia en nombre d’esportistes. Des de la Federació ens diuen que el Karate compta amb un potencial important en la nostra, notícia que ens alegra”, ha destacat Vidal.

 

“Reconeixements també als ajuntaments que donen suport a l’activitat esportiva, i a Gandia, dintre de les nostres possibilitats, tractem de fomentar i ajudar a promoure el major nombre d’esports. Per això ens congratula poder acollir la gala que, a més, està inclosa dins la “Nit de l’Esport”, que celebrem amb motiu de la Setmana Europea de l’Esport a Gandia. Que vinguen a la nostra ciutat unes 400 persones vinculades al món de l’esport és important. A més coincideix en la nostra Fira i Festes. Per tant, rebran els premis a l’esforç realitzat al llarg de tota la temporada i gaudiran d’un cap de setmana a Gandia”, ha conclòs Morant.