· La mesura permetrà que més de 40 clubs de la ciutat disposen dels 300.000 € de les ajudes previstes per a aquest any

· Lydia Morant: «Les entitats esportives han de saber que l’Ajuntament de Gandia està del seu costat i que esperem que una vegada superada aquesta situació tornen a desenvolupar la potent activitat que duen a terme»

Nota de Premsa

Gandia, 24 de març 2020.- La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant ha informat que el govern municipal prorrogarà els convenis subscrits durant l’any passat per tal de no demorar el pagament de les ajudes esportives als clubs i entitats esportives de la ciutat. Una mesura que ha comptat amb el suport del Consell d’Esports format per representants dels partits polítics presents al consistori i representants de les entitats esportives de la ciutat.

La raó d’aquesta mesura ve donada pel Reial Decret emés pel Govern Central pel qual se suspenen tots els concursos públics mentre dure l’estat d’alarma decretat. D’aquesta manera, i tal com ha informat Morant, els clubs «podrien no cobrar les seues ajudes fins al mes d’agost o setembre com prompte, ja que s’hauria de realitzar tot el tràmit administratiu previ al procés de concurrència competitiva, el que provocaria un problema econòmic important a totes les entitats».

Així, el govern municipal prorrogarà les ajudes atorgades l’any passat per valor de 300.000 € a més de 40 clubs perquè disposen de liquiditat econòmica. «Aquestes entitats desenvolupen una tasca molt important a la ciutat i ajuden a moure l’economia, ja que són molts els treballadors, entrenadors i monitors que tenen en l’esport el seu àmbit laboral» i ha destacat que hi ha prop de 10.000 xiquets, xiquetes i adults que d’alguna manera estan vinculats amb els clubs de la nostra ciutat. «Les entitats esportives han de saber que l’Ajuntament de Gandia està del seu costat i que esperem que una vegada superada aquesta situació tornen a desenvolupar la potent activitat que duen a terme. Una activitat que promociona la vida saludable, fomenta valors i ens projecta com a ciutat esportiva en tot el