· Els concerts, gratuïts, continuen els divendres 13, 20 i 27 de maig, a les 20:30 h, al Centre Cívic Roís de Corella situat al Parc del País Valencià.

 

Nota de Premsa

Gandia, 9 de maig de 2022.- Hilari Alonso, va estrenar divendres passat la II edició del ‘Jardí de Primavera’, al Centre Cívic Roís de Corella situat al Parc del País Valencià. Un cicle de música emmarcat dins de la iniciativa cultural i d’oci CulturPop.

Així, els concerts continuen els divendres 13, 20 i 27 de maig a les 20:30 h en un entorn natural que fusiona les arts musicals amb els diferents estils representats, des de la música d’arrel valenciana amb Hilari Alonso fins al nou treball del grup gandià ‘La Ruba’, passant pel recull de poemes d’escriptores valencianes ‘Paraules de Dona’ i la veu singular de la guanyadora d’Operación Triunfo 2008, Virginia Maestro.

Els concerts són gratuïts i oberts a tots els públics, tot i que l’aforament estarà limitat (fins a les 450-500 persones que tenen cabuda en aquest espai). A diferència de l’edició passada, no caldrà una inscripció prèvia i es rebrà gent fins a completar la seua capacitat.

Programació

Tots els concerts començaran a les 20:30 h, amb obertura de portes a partir de les 20 h.
– 6 de maig: Hilari Alonso.
– 13 de maig: Paraules de Dona: Aitana Ferrer i Inma Marti.
– 20 de maig: Virginia Maestro.