· Més de 50 artistes i grups locals i nacionals de diferents estils actuaran al Polígon Benieto del 14 al 17 de juliol. La Zona d’acampada s’ubicarà al Parc Ausias March

· Com a novetat d’enguany hi haurà ‘foodtruck’, atraccions, i diverses actuacions gratuïtes per a tots els públics en el recinte de la fira de Gandia

 

Nota de Premsa

Gandia, a 17 de juny 2022.- Queda menys d’un mes perquè el Pirata Beach Fest ‘aborde’ la ciutat de Gandia. Del 14 al 17 de juliol, música de diferents gèneres sonarà en els escenaris ubicats al Polígon Benieto. Tal com han anunciat el regidor de Cultura, Nahuel González; el regidor de Turisme, Vicent Mascarell; un dels promotors de l’esdeveniment, Duke Abengozar, després de dos anys sense la seua celebració, aquest festival arriba enguany amb novetats i més de 50 artistes i grups d’estils variats.

De la mateixa manera que es va portar a terme en les darreres edicions, la zona d’acampada se situarà pròxima al parc d’Ausiàs March. “D’aquesta manera, es consolida un model de ciutat compatible amb el turisme i la cultura. És el prototip de festival que Gandia vol, el qual es desenvolupa en un espai que genera la menor problemàtica possible per al veïnat”, ha expressat González. Tot i això, la ciutadania també podrà gaudir d’una xicoteta part d’aquest sense necessitat de tindre l’entrada.
Enguany, com a novetat, se sumen ‘foodtrucks’, atraccions, i diverses actuacions gratuïtes per a tots els públics en el recinte de la fira. Tal com ha apuntat el promotor del Pirata Beach Fest, aquelles persones sense entrada també podran conéixer el festival i gaudir dels concerts de grups locals com De la nada i Indie.K o nacionals com Pirat’s Sound Sistema o Grison. “Tornem amb moltes ganes després de dos anys molt durs d’intentar aguantar i tenir l’esperança de poder celebrar-lo”, ha manifestat Abengozar.

El cartell d’aquesta edició engloba molts estils musicals per tal de poder abastar un públic variat. Destaca l’actuació única de Robe el diumenge 17 i noms d’artistes i grups nacionals com Rozalen, Kase.O, Camela o Mägo de Oz. Però el Pirata Beach Fest, segons ha assenyalat el regidor de Cultura, també ha fet una aposta pels grups locals: “Vull agrair als promotors per organitzar aquest esdeveniment que permetrà gaudir de molts artistes de Gandia durant aquests dies”.
Segons ha detallat el promotor, es preveu que un gran percentatge dels assistents provinguen de fora del municipi. “Estem davant d’una magnífica notícia per a la ciutat en general i com a destí turístic en particular. Si no existira el Pirata Becah Fest, hauríem d’inventar-lo”, ha afegit Mascarell. I és que, tal com ha afegit el regidor de Turisme, Gandia “obri l’estiu a un dels grans festivals de la mediterrània”.

Del 14 al 17 de juliol milers de persones acudiran a Gandia per tal de gaudir de la música, però també de la seua cultura i els seus espais com la platja. “Aquest festival també és un negoci que genera economia i llocs de treball. Tindrem durant un llarg cap de setmana a molta gent visitant, residint i consumint”, ha indicat Mascarell. Així, després de dos anys de pandèmia, el Pirata Beach Fest torna per tal de conquerir els cinc sentits i continuar