La setmana vinent tindran lloc les audicions a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música del Grau, corresponents al primer trimestre del curs2019-2020. Estes activitats es desenvoluparan en el Saló d’Actes del Grau d’acord amb el següent programa:

 

Nota de Premsa
El dimarts, 17 de desembre, a les 17.30 hores, Fasolet amb els professors Mamen Bautista, Josep Crespo, Cristina Monzó i Elisa Ortolá. El dimecres 18 de desembre a les 18.30 hores, Conjunt Elemental. Banda Professional, amb els professors Zabalo Borrás, Juan Miguel Terrazas i José A. Pons. Finalment, divendres 20 a les 18.30 hores, Cor amb Mamen Bautista i una hora més tard Combos Big Band amb els professors Paco de Domingo, Mamen Bautista i Zabalo Borrás.

L’associació Escola de Música “Districte Marítim” és una associació sense ànim de lucre que actualment gestiona l’Escola de Música i el Centre Professional de Música del Grau. La seua Junta Directiva es compon d’un grup de persones, algunes de les quals són membres fundadores i impulsores del moviment musical que començà al Grau de Gandia a finals del segle XX i altres són professionals de la música que actualment dirigeixen el centre.

Actualment l’associació Escola de Música Districte Marítim del Grau de Gandia dona feina a 35 professionals de la nostra comarca que donen servei a més de 300 alumnes. El compromís amb els treballadors i les treballadores és una de les prioritats de l’associació, que vetlla per unes condicions laborals dignes.