• 30 locals de tapes del Centre Històric, Raval, Prado, Corea, Grau i Platja oferiran, del 28 de novembre al 8 de desembre, una copa de vi de la DO València, maridada amb una exquisida tapa gurmet, per tan sols 3€. És la primera vegada que la ruta ix de València i es tria Gandia per “la tradició de tapes de la ciutat”.

• S’han creat els “Premis amb Paladar”, on els participants tenen l’oportunitat de guanyar, a través d’un sorteig: Un cap de setmana enològic per a dues persones, cursos de tast i lots de productes. Els clients han de recollir, en qualsevol establiment participant, un carnet gurmet, que hauran d’emplenar després de visitar cinc locals diferents adherits a la campanya.

Nota de Premsa

Gandia, 27 de novembre de 2019.- La Denominació d’Origen “Valencia” arriba a la ciutat amb la primera Ruta del Maridatge Gandia. Ho anunciat aquest matí el regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, i la directora de comunicació de Consell Regulador de la Denominació d’Origen “Valencia”, Pamela Beltrán

“L’objectiu, donar a conèixer i incrementar la notorietat dels seus vins en Gandia, creant un esdeveniment gastronòmic molt atractiu per al públic. La iniciativa, compta amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalers del Raval-Prado-Centre Històric, els hostalers de Corea, Grau i la Platja”, ha indicat Martínez.

Així, del 28 de novembre al 8 de desembre, 30 dels locals de tapes d’aquests districtes se sumen a aquesta iniciativa que té com a finalitat oferir una copa de vi de la DO “Valencia”, maridada amb una exquisida tapa gurmet, per tan sols 3€.

D’aquesta forma, la DO “Valencia” irromp en l’hostaleria de la nostra ciutat, amb una atractiva acció promocional, en la qual unim “els nostres millors vins amb la millor gastronomia de la zona, per a mostrar com es pot potenciar el sabor dels vins i realçar el plaer de degustar-los, si s’acompanyen de la tapa adequada”, ha assegurat el president de la DO Valencia, Cosme Gutiérrez.
El president de la DO “Valencia” ressalta l’excel·lent col·laboració de l’Ajuntament, així com dels establiments participants en aquesta acció, “pel seu suport a l’hora d’arrancar aquesta primera edició del repte a Gandia, que esperem tinga un magnífic acolliment”.

 

Premis amb paladar
Amb la finalitat de fer encara més atractiu aquest repte, animant al públic a participar-hi, s’hi han creat els anomenats Premis amb Paladar, on els participants tenen l’oportunitat de guanyar a través d’un sorteig: Un cap de setmana enològic per a dues persones, cursos de tast i lots de productes.
“La dinàmica per a entrar en el sorteig és molt senzilla. Els clients han de recollir, en qualsevol establiment participant, un carnet gurmet, que hauran d’emplenar després de visitar cinc locals diferents adherits a la campanya”, ha explicat Beltrán.

Les xarxes socials també juguen un paper important en aquesta nova edició. A través del Facebook i Instagram de la DO “Valencia”:
Facebook: VinosDOValencia
Instagram: vinovalencia.do
A les xarxes de l’Ajuntament de Gandia també s’hi pot consultar el plànol amb els establiments participants, així com la carta de tapes i els horaris.

 

Excel·lent acolliment en edicions anteriors

Cal recordar, que la DO “Valencia” celebra des de fa tres anys el seu Repte del Maridatge a la ciutat de València, amb uns excel·lents resultats; En 2016, la DO “Valencia” va posar en marxa a la ciutat del Túria la primera edició, amb la col·laboració d’una trentena de locals de les zones emblemàtiques, i fins al moment s’han celebrat un total de cinc edicions amb un gran nombre de locals que s’han anat sumant en cada nova edició.
“Creiem que és una iniciativa que ha aconseguit consolidar-se a la ciutat de València, donada l’excel·lent acolliment i l’elevada participació per part del públic. Un èxit que ens ha animat a posar-lo en marxa a Gandia, amb la finalitat d’incrementar la presència dels nostres vins en l’hostaleria d’aquesta important localitat valenciana, oferint als consumidors l’oportunitat de conèixer-los i gaudir-los, acompanyats d’exquisides combinacions culinàries”, ha conclòs Gutié