Com a novetat d’aquest any volem destacar la partida de raspall femení que es va jugar el passat dimecres dia 21 i va fer gaudir als aficionats allí presents. Aquestes jugadores van demostrar l’alt nivel que estan adquirint les darreres temporades. Al remat victoria per a Erika, Amparo i Irene 40 a 30 front a Ana, Myriam, Natalia.

 

Nota de Premsa

Pel que respecta a la competició masculina, per a l’edició del 2019 es va decidir continuar amb el format de dos semifinals i una final. Les dos primeres partides jugades van demostrar les ganes de tots els jugadors per participar en un trofeu de renom com és el d’Ador. A la fi els equips de Sergio i Ibiza per una banda i Pablo i Miravalles es classificaren per a la final.

 

Menció especial requereix aquesta partida ja que va suposar un autèntic recital de joc dels quatres jugadors que obtingueren fortes ovacions del nombrós públic assistent. La victòria va caure del costat de Sergio i Ibiza 40 a 35 desprès d’un final de partida molt igualtat.

 

Per finalitzar, cal destacar la disponibilitat de l’Ajuntament d’Ador per continuar en la promoció de la pilota valenciana i també volem destacar la tasca que està realitzant-se amb l’escola de pilota municipal que participaren abans de les partides oficials.