• La volta a l’Escollera tindrà un allargaria de 2.600m, mentre que la Travessia al Port serà de 850m.
• Encara està obert el període per a inscriure’s fins el dia 14 a les 14:00h per un preu de 21€. Per a aquells que no els ha donat temps, podran fer-ho fins a minuts abans de la competició corresponent in situ per 25€.

 

Nota de Premsa

Gandia, 13 de agosto 2019.- La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant; la presidenta del Club de Natació I Esports de Gandia, Pilar Martí; i el secretari del club, José Metola, han anunciat que el dia 15 d’agost es durà a terme, un altre any, les corresponents edicions esportives produïdes a la zona portuària de la Platja de Gandia.

 

La competició més matinera serà a les 9:00h i serà la famosa ‘Volta a l’Escollera’, amb una distància, per als més valents, de 2600 m. Per altra banda, la Travessia al Port tindrà una llargària de 850 m on participaran una gran quantitat de persones amb ventall d’edat que oscil•la dels 7 fins a gent major.

 

Ambdues proves tonaran a rendir homenatge a dos persones de la ciutat que han tingut una gran trajectòria en el món de la natació, Damià Català i Miguel Ángel «Pitet».

 

Morant ha animat a “que tota la gent del món de la natació, tota la gent de Gandia i al voltant que participe en aquesta travessia”. Per a qui no puga participar, “Que vinga a recolzar i animar als participants i a gaudir de la travessia”.

 

Aquesta competició ha estat organitzada pel Club Natació i Esports Gandia amb la col•laboració de l’Ajuntament de Gandia a través del servei d’Esports. També es compta amb la col•laboració de la Junta de Districte del Grau, del Reial Club Nàutic de Gandia, de la Confraria de Pescadors i de Capitania Marítima.

 

S’ha fet un gran esforç per tal d’augmentar la popularitat i l’assistència de l’esdeveniment. Tal i com a dit Martí: “Aquest any contem amb la presència de la selecció espanyola de natació adaptada. Vindran sis membres que participaran a la travessia. Des del club estem molt contents amb la participació”.

 

Fins ara, hi ha més de 450 participants inscrits. Encara poden apuntar-se fins el dimecres 14 a les 14:00h per un preu de 21€. Tot i encara, els que esperen fins l’última hora podran fer-ho in situ per 25€.

 

Per concloure, Metola ha volgut mostrar l’agraïment i el recolzament del Club Nàutic i de tots els voluntaris que el bolquen en ajudar i animar als participants. A més, ha anunciat que a totes aquelles persones que participen, “aquest any, anem a donar un casquet de bany groc per a tots esportistes que assistisquen com a obsequi”.