• El prestigiós festival musical comença el 24 de juliol, a les 20.30 h, al Jardí de la Casa de la Marquesa, amb una festa oberta a la ciutadania per commemorar el seu 30 aniversari. Hi haurà degustació de tapes i l’actuació del grup QUIN SOUL QUE FUNK.

 

Nota de Premsa

• Fins al 17 d’agost, tots els divendres i dissabtes, a les 22.30 h, s’hi ha programat un ampli ventall d’estils i “músiques que desperten la curiositat”, que van des del blues al flamenc, passant per la música cubana, jazz, swing, etc.

• Com a novetat, hi col•laboren les associacions de comerciants del Centre Històric i els hostalers del Raval-Prado-Centre Històric per oferir una oferta global als visitants. També s’ha tingut molt en compte la perspectiva de gènere, la presència de dones músiques, a l’hora de confeccionar el cartell de la present edició.

• Les entrades (6 €) es poden adquirir al web instanticket.es o a la Casa de la Marquesa. El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del tècnic del departament i organitzador, Eudald González, i els representants de les associacions de comerciants del Centre Històric i els hostalers del Raval-Prado-Centre Històric, Manolo Martínez i Toni Gutiérrez, respectivament, han presentat aquest matí la 30 edició del Festival Polisònic Gandia, que es desenvoluparà entre el 24 de juliol i el 17 d’agost al Jardí de la Casa de la Marquesa.
“Un festival que, any rere any, ha demostrat la seua contrastada qualitat i solvència i que ha arribat a aquestes trenta edicions, gràcies, en gran part, a l’interès de tots els regidors i les regidores que m’han precedit en el càrrec i que han sabut situar el Polisònic com un dels productes culturals més valorats per la ciutadania. La vocació de Gandia com a ciutat culturalment vital té, en el festival, un dels aliats més fidels. La seua singularitat i el seu esperit cosmopolita es reflecteix en un programa com el d’enguany, en el qual es proposa un viatge musical ben atractiu. D’altra banda, la resposta massiva del públic en cadascun dels concerts indica que el feedback gaudeix d’un elevat índex de salut cultural”, ha destacat el regidor de Cultura.
Amb el lema “Músiques que desperten la curiositat”, el festival manté la línia exitosa d’edicions anteriors, amb un ampli repertori d’estils musicals “des del blues fins al flamenc, passant pels sons cubans, jazz, swing… Qualsevol estil fresc, divertit…”, ha explicat el tècnic cultural, qui ha anunciat que també s’ha tingut en compte la perspectiva de gènere i al cartell seleccionat hi ha dones músiques com a solistes (Limbotheque, Mariola Membrives Guitar Band) o grups complets femenins com The Sey Sisters (Ghana).
Un altra de les novetats és la col•laboració d’hostalers i comerciants del Centre Històric. “Sortejarem a la pàgina Facebook del Centre Històric Comercial Gandia 3 entrades dobles per a cadascun dels concerts. Volem que els visitants gaudisquen de les compres, la nostra gastronomia i la bona música”, ha assegurat Martínez. “També hi col•laborem des de la ruta Destapa’t. Animem la gent a que conega els bars i restaurants del Raval, Prado i Centre Històric”, ha recordat Gutiérrez.
Les actuacions s’inicien el divendres 24 de juliol, a les 20.30 h, al Jardí de la Marquesa amb una festa commemorativa dels 30 anys del Festival Polisònic, que inclourà una degustació de tapes i l’actuació del grup Quin Soul Que Funk. L’accés serà lliure. La resta de concerts tindran lloc els divendres i dissabtes, a les 22.30 h, i el preu és de 6 €. Les entrades ja estan a la venda al web instanticket.es i a la Casa de la Marquesa.